ΝΕΑ

Πρεσάρισμα ακροδεκτών με ηλεκτρική υδραυλική πρέσα CEMBRE 500ND

Πρεσάρισμα ακροδεκτών

Το B500ND είναι το πρώτο μιας νέας γενιάς φορητών εργαλείων με μπαταρία, που χαρακτηρίζονται από την  ”Bilinear“  δομή  του εργαλείου.
Εξοπλισμένο με: 

  • Έξυπνη αυτόματη επιστροφή στο τέλος του κάθε κύκλου συμπίεσης (Smart Release). 
  • Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας Li-Ion 18 V-2Ah. 
  • Αισθητήρα μέγιστης πίεσης για μεγαλύτερη ακρίβεια σε κάθε κύκλο συμπίεσης και βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια στον χειριστή. 

Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ακροδεκτών και συνδέσεων μέχρι 300 mm² χρησιμοποιώντας  κκαλούπια που είναι κοινά στα περισσότερα εργαλεία των 50 kN.

Ηλεκτρονικό σύστημα πίεσης  

Το Ηλεκτρονικό σύστημα πίεσης εγγυάται ακρίβεια κατά την λειτουργία πρεσαρίσματος, ελέγχει την πραγματική τιμή της πίεσης και ενημερώνει τον χειριστή για πιθανά σφάλματα.
Η οθόνη OLED παρέχει βασικά δεδομένα λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο, όπως: 

  • Δύναμη συμπίεσης που αναπτύχθηκε, επαληθεύοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. 
  • Κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας 
  • Γενικές πληροφορίες λειτουργίας 
  • Τον αριθμό των κύκλων εργασίας (πρεσαρίσματα) που ολοκληρώθηκαν και σε πόσα πρεσαρίσματα ακόμα υπολείπονταιπριν από τη συνιστώμενη συντήρηση. 

Ο καινούργιος σχεδιασμός, το βάρος και η ισορροπία παρέχουν ευκολία στον χειρισμό.
Η πιο συμπαγής δομή του πλαστικού σώματος δύο συστατικών παρέχει μεγαλύτερη μηχανική προστασία, ενώ τα ένθετα από καουτσούκ ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση του χειριστή.
Η αθόρυβη λειτουργία, ο φωτισμός της περιοχής εργασίας μέσω των λαμπτήρων LED και οι ελάχιστες δονήσεις κάνουν το εργαλείο ακόμα πιο πρακτικό στη χρήση. 

Η ενσωματωμένη κάρτα μνήμης επιτρέπει στον χρήστη να αποθηκεύει δεδομένα έως και 200.000 κύκλους συμπίεσης για μεταφορά σε υπολογιστή μέσω USB.

Back to list

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.