Η SAMARAS BATTERIES Energy Solutions ειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία Συσσωρευτών, Φωτοβολταϊκών Πάνελ, Φορτιστών, Inverters, UPS, Ειδικού Υλικού Ηλεκτροπαροχής κλπ. Τα προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογές στην Ναυτιλία, στην Ηλεκτροκίνηση, στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, στην Βιομηχανία, στον κλάδο Οδικών Μεταφορικών Μέσων, στον κλάδο Δομικών Μηχανημάτων και σε πολλές άλλες δραστηριότητες και κλάδους.

Έχουμε την δυνατότητα κάλυψης όλων των αναγκών σας, ξεκινώντας από τις πιο μικρές όπως μια μπαταρία λιθίου που εφαρμόζεται σε πίνακα plc και φτάνοντας στις μεγαλύτερες όπως μπαταρίες ηλεκτροπαροχής ή εκκίνησης.

Διαθέτουμε μόνο επώνυμα εργοστασιακά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και οι συνεργάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, καθιστώντας, με αυτό το τρόπο, την SAMARAS BATTERIES Energy Solutions έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Οι προσφορές μας συνοδεύονται με όλο το απαραίτητο υλικό πληροφόρησης και τεκμηρίωσης με σκοπό την γρήγορη και εύκολη αναζήτηση παροχών καθώς και τη πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση τους.

Ο συνδυασμός της πολυετής εμπειρίας και τεχνογνωσίας, μας οδηγεί στην επίγνωση των αναγκών των συνεργατών μας και κατά συνέπεια στη άμεση κάλυψη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

LYSEIS ENERGEIAS BLUE
Κατάστημα χονδρικής
Κατάστημα λιανικής

Η πλειοψηφία των συνεργατών μας, δραστηριοποιούνται σε κατασκευαστικές εταιρείες, στην αυτοκίνηση, τις μεταφορές, τη ναυτιλία, τις φωτοβολταїκές εγκαταστάσεις, στην ηλεκτροκίνηση, σε τηλεφωνικά κέντρα, υπηρεσίες security και hardware υπηρεσίες.

Η επιχείρηση μας, SAMARAS BATTERIES Energy Solutions κατέχει επάξια ένα μεγάλο εύρος συνεργατών οι οποίοι δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας.

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 2000, όμως η ιστορία μας άρχισε πολύ νωρίτερα. Η SAMARAS BATTERIES αποτελεί τη συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης «ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ» που δημιουργήθηκε το 1974 με διακριτικό τίτλο ΕΒΙΣ έχοντας ως κύριο αντικείμενό της την κατασκευή συσσωρευτών αυτοκινήτων και ειδικού σκοπού.

Σήμερα έχουμε προχωρήσει πολλά βήματα πιο πέρα και παρέχουμε στους συνεργάτες μας υλικό ηλεκτροπαροχής για Ναυτιλία, Αυτοκίνηση, Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Ηλεκτροκίνηση, Βιομηχανία και άλλα. Επεκτείναμε τη δραστηριότητα μας στη διανομή εξοπλισμού φόρτισης και συντήρησης μπαταριών, επαγγελματικών εργαλείων χειρός και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, χημικών προϊόντων και εξοπλισμό σκαφών.

Εισάγουμε προϊόντα από Κορέα, Κίνα, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία. Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό παρέχοντας στους συνεργάτες μας την απαραίτητη και άμεση τεχνική υποστήριξη καθώς και δίκτυο διανομής προς όλη την Αττική.